Lejebolig Ringsted: Det bliver ikke ret meget billigere.

Hej med dig! Hvis du er kommet til denne side, så er du formodentlig hoppet i fælden og klar til at flytte til en lejebolig i Ringsted. Og da er faktisk et ganske fint valg du har gjort dig!

Ringsted er nemlig en fin lille by i Midtsjælland, hvor der bor en del flere mennesker end man umiddelbart skulle tro. Dette betyder mere konkret, at du på lidt over en time i bil, kan være på et hvilket som helst punkt af Sjælland. Ringsted er et centralt valg og jeg håber meget på, at du har lyst til at læse lidt videre om hvad vi har at sige omkring lejligheder i Ringsted generelt.

Lejebolig Ringsted: Du er ret langt fra hovedstaden.

En lang ørkenvej - Sådan kan Ringsted føles

En af de ting der gør, at mange på forhånd fjerner Ringsted fra deres liste over steder, hvor man kunne finde sig en lejebolig er, at byen ligger et godt stykke fra hovedstaden. I virkeligheden er det lidt under en time i tog, hvormed du, hvis du arbejder i hovedstaden, kun skal bruge to timer på transport om dagen.

Dette lyder som lang tid og er da også rigtigt mange timer at bruge på at komme frem og tilbage, hvis der går 5 eller 10 år med det. Det man skal huske på er dog, at transporttid udelukkende er spildtid, hvis det er, hvad man gør det til. Hvis man vælger at prioritere sin tid fornuftigt, kan man i stedet benytte tiden produktivt, hvormed man i praksis får to timers arbejdstid i relativt stille omgivelser, hvor ingen man kender er i nærheden.

I moderne tog er der nemlig både strøm, internet og borde, hvormed arbejdet kører som en lej. Dermed bliver det transportmæssige ved at vælge en lejebolig i Ringsted til noget, der faktisk ikke er et problem. Arbejder du tættere endnu på Ringsted, er det et endnu mindre problem at have en lejebolig Ringsted.

Du sparer en del penge med en lejebolig i Ringsted!

Godt nok får du mere transport ved at leje en lejebolig i Ringsted, men samtidigt kan du gå hen og spare rigtigt mange penge, ved at vælge en lejlighed i Ringsted. Grunden til dette er, at byen generelt ikke er voldsomt populær. Dette skyldes udelukkende placeringen, i og med at byen faktisk har et rigtigt godt renomé i forhold til befolkningen. Der er masser af fællesskaber og minimalt med grumme historier om byen.

Grunden til du sparer er altså at Sjælland er rigtigt stort, hvilket betyder at den gennemsnitlige sjællænder gerne følger urbaniseringen og flytter ind imod byen. Dette betyder at boligpriserne generelt er begyndt at stige, men at priserne i Ringsted er rimeligt stabile.

Lejligheder i Ringsted holder prisen og er faktisk ret centrale!

Man skulle måske tro det, men faktisk er Ringsted slet ikke en del af den berygtede, rådne banan. Se eksempelvis grafikken på Wikipedia, omkring udkantsdanmark.

I virkeligheden er Ringsted faktisk en del af de såkaldte “Mellemkommuner”, hvilket betyder at kommunen i sig selv ikke er stor, men at den ligger sig op af andre kommuner. Dermed er der en del, ligesom du måske har tænkt dig, som benytter byen til at bo og så tager på arbejde en større by. Er dette tilfældet kan du, ligesom en del andre, udnytte byens relativt fornuftige placering til at spare en helvedes masse penge i forhold til huslejen.

Jeg har desværre ikke kunnet finde noget gennemsnit for lejepriserne i Ringsted, men kigger man på køb af lejlighed i Ringsted (hvilket afspejler lejeprisen), så er København omkring 10.000 kroner dyrere pr. kvadratmeter. Dette betyder, at du gennemsnitligt vil kunne spare omkring 33% på din husleje, såfremt prisindekset holder. Her skal du dog være opmærksom på, at lejepriserne veksler lidt fra by til by og ikke nødvendigvis passer sammen med prisindekset for lejeboliger i Ringsted.

De fundamentale ting får du med en lejlighed i Ringsted.

Udover at det er muligt at flytte til byen uden at betale en formue, er der også mange andre fordele ved byen Ringsted. Selvom den ikke er verdens største med sine over 22.000 indbyggere, er der faktisk rigtigt mange ting at opleve i og omkring byen. Det kulturelle kan du finde på VisitRingsted.dk og derudover finder du en hel del restauranter, biograf, supermarkeder, tøjbutikker og hvad du ellers måtte have brug for.

Derudover er der, i forhold til shopping og andet, den fordel at du ligger placeret i det centrale Sjælland. Dette betyder mere konkret at du med en Lejebolig Ringsted vil kunne komme til en hvilken som helst større by på øen med tog indenfor en time eller halvanden. Dette til ganske fornuftige priser, da du ikke skal over nogen broer overhovedet.

Meget mere viden om Ringsted by!

Hvis du har lyst til at vide meget mere om, hvad det kan indebære at finde en bolig Ringsted, en lejebolig Ringsted, en lejlighed ringsted eller et værelse Ringsted, så kan du med fordel tage et kig på en af de mange informationssider der er om byen. Alt du skal gøre er at gå på Google.dk og søge efter Ringsted by. Så vil du, efter ganske få kig hist og her, finde helt ufatteligt meget spændende information og nyheder omkring byen. Meget mere end jeg har plads til at få med i denne artikel om lejeboliger i Ringsted.

Vælg en lejebolig i Ringsted, hvis placeringen er mindre relevant.

Mit absolut bedste argument for at vælge en lejebolig i Ringsted, er altså at placeringen ikke altid betyder noget. Hvis du har et arbejde i Ringsted by, er der naturligvis ikke nogen grund til ikke at flytte til byen. Derudover er det dog bare super fedt at bo i en relativt lille by og få noget fred når man kommer hjem fra arbejde eller skole. Alene denne årsag kan være et rigtigt godt argument for at vælge en lejlighed i Ringsted, hvor tingene går rimeligt stille og roligt.

Derudover er der bare rigtigt mange flinke mennesker i byen og jeg har personligt aldrig hørt noget dårligt om nogle af delene.

Alt i alt vil jeg ønske dig en masse held og lykke med at finde en lejebolig, lejlighed, bolig eller værelse i Ringsted. Hvad end du nu måtte kalde det!